Tâmplărie din lemn stratificat. Consideraţii generale.

Tamplaria din lemn placat cu Al, sunt concepute, proiectate si executate in asa fel incat sa scoata in evidenta stilul architectural contemporan al constructiei dumneavoastra si in acelasi timp sa va ofere varianta optima din punct de vedere al eficientei energetice.

Ferestrele lemn-aluminiu imbina inalta calitate a aluminiului si naturaletea, caldura lemnului fiind cea mai buna alegere cand vine vorba de designul modern al caminului dumneavoatra.

Usile si ferestrele din lemn mai au in comun cu produsele din trecut, “stramosii lor”, doar numele. Fraze ca si “O tamplarie din lemn buna” nu mai sunt suficiente la felul in care a crescut cererea  din punct de vedere al eficientei energetice si al izolarii fonice. Prin urmare, toate produsele noastre, de la usi si ferestre placate cu Al pana la wintergarten-uri din lemn placat cu Al, sunt concepute in asa masura incat sa intruneasca cat mai multe calitati: consum scazut de energie, o cat mai buna izolare fonica, inalta calitate a elementelor constructive ale tamplariei.

Una dintre sarcinile principale ale ferestrelor este cea de a capta lumina pe intreg parcursul anului, in diferite anotimpuri, dar in acelasi timp trebuie sa opreasca: vantul, ploaia, zgomotul, caldura excesiva sau frigul, ele trebuie sa fie o deschidere catre lume.

Aceasta combinatie eleganta de materiale, lemn si aluminiu, asigura protectie maxima fata de exterior si, desigur, sentimental de confort la interior.

Tamplaria din lemn placat cu Al combina avantajele celor doua materiale: izolarea termica, caldura si naturaletea lemnului cu durabilitatea la intemperii si la conditii extreme a aluminiului. Rezultatul este un produs mult mai durabil si astfel mult mai economic.

Carcasa din aluminiu ofera protectie impotriva intemperiilor iar culoarea, la alegere, un element architectural. Rama din lemn ofera stabilitate, izolatie termica excelenta si da casei un caracter confortabil, familiar.

Tipuri constructive de tamplarie din lemn placat cu Al: festre atipice cu unghiuri diferite de 90 grade, ferestre rotunde sau arcuri de cerc.

Sfat: Respecta-ti economiile, nu le risipi! Ferestrele din lemn stratificat placate cu Aluminiu sunt ferestre pe viata.

Phone : +4 0786 228 761

E-mail:  office@gcwood.ro

Adresa: Sancraiu

Copyright © 2017 - GC Wood